Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ötletek legénybúcsúra képes leírás - Legénybúcsú.tlap.hu
részletek »

Ötletek legénybúcsúra - Legénybúcsú.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: legenybucsu.tlap.hu » Ötletek legénybúcsúra
Keresés
Találatok száma - 5 db
After sofőrszolgálat

After sofőrszolgálat

Cégünk 2003 nyarán alakult, azzal a céllal, hogy a sofőszolgálatokpiacán igyekezzen a lehető legteljesebb szolgáltatás nyújtására. Ideális ötlet legénybúcsúkhoz, mikor már senki sem képes arra, hogy biztonságosan a volán mögé üljön.

Legénybúcsú ötletek, feladatok, ajándékok (tipp)

Legénybúcsú ötletek, feladatok, ajándékok (tipp)

Barátod, ismerősöd házasodik? Szervezz meg neki egy fergeteges legénybúcsút, hogy az utolsó szabad estéjére örökre emlékezzen! Ehhez próbálunk vicces és extrém feladatokkal, jópofa ötletekkel és programokkal hozzájárulni. Megpróbáltunk minden legénybúcsúval kapcsolatos információt összegyűjteni. Nálunk beszerezheted a bulikhoz elengedhetetlen pólókat, ajándékokat is, amelyeket vicces feliratokkal és mintákkal most teljesen egyedivé varázsolhatsz. A legénybúcsú persze nem érhet véget egy szuper buli nélkül. Oldalunkon megtalálod a legjobb szórakozóhelyeket is, ahol minden adott egy jó hangulatú legénybúcsú megtartásához. Ne feledd: Legénybúcsú? Csak Stílusosan! A buli után oszd meg velünk élményeidet és írd meg nekünk, hogy sikerült a legénybúcsú. Az élménybeszámolók beküldői ingyen pólót kapnak!

Legénybúcsúra menő autóval? Igen! Limuzin bérlés olcsón!

Legénybúcsúra menő autóval? Igen! Limuzin bérlés olcsón!

Szeretnél Te lenni a Bulibáró? Akkor limuzin bérlés szolgáltatásunk neked szól! Érkezz a partyba egy hófehér Hummer limuzinnal, vagy keress többi elegáns, extravagáns, járművünk között! Azt hiszed a limuzin bérlés nem olcsó mulatság? Mi pénztárcabarát álmokkal dolgozunk, hogy a szülinapi zsúr, a legénybúcsú, vagy éppen a céges rendezvény mindenkinek felejthetetlen élmény lehessen. Nyűgözd le a barátaidat, tegyél jó benyomást a vendégeidre, kelts feltűnést, vagy csak bolondozz velünk szabadon! Limuzin bérlés olcsón, Budapesten. Válogass szuper járműveink között és legyél Te az éjszaka királya! Csillogó Hummer limuzin a legénybúcsúra? Gyönyörű, fekete járgány a repülőtéri fogadásra? Válogass járműveink között, és biztosan találsz majd az alkalomnak megfelelőt! Limuzin bérlés Budapesten!

Off road túra

Off road túra

Cégünk megalapítását az a hit vezérelte hogy képesek vagyunk megmutatni és átadni mindazt a szépséget és er˜t egyéni, és üzleti ügyfeleinknek, amit mi magunk kaptunk, és kapunk minden egyes alkalommal a Természett˜l. Ezzel az energiával feltölt˜dve visszatalálunk önmagunkba, felülemelkedünk a problémákon, és képesek leszünk az új információ befogadására. Egy jó ötlet, akár legénybúcsúra is!

Sátor bérlése és sörpad kölcsönzés az Instrumentpartytól

Sátor bérlése és sörpad kölcsönzés az Instrumentpartytól

Parti eszközök vételekor keresse fel az Instrumentparty weboldalt, ami segít sátor, sörpad, valamint egyéb eszközök kölcsönzésekor. Ahhoz, hogy egy problémamentes bulit szervezzen a szabad ég alatt, nélkülözhetetlen a sátor kölcsönzése. A sátor bérlése mellett nem elhanyagolandó a sörpad bérlése se, hiszen a fából készült sörpadok egyszerűen adnak ülőhelyet négy személynek. Sörpad garnitúra kölcsönzésekor 1 db sörasztalt és 2 db sörpadot bérel ki. A sörpadok nagyjából 380-400 kg teherbírással rendelkeznek. A sátor kölcsönzéskor választhat egy nagy sátor, továbbá egy kicsi sátor kölcsönzése között. A sátrak könnyű, alumínium vázas szerkezetűek.

igennem
Tuti menü