Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ötletek legénybúcsúra képes leírás - Legénybúcsú.tlap.hu
részletek »

Ötletek legénybúcsúra - Legénybúcsú.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: legenybucsu.tlap.hu » Ötletek legénybúcsúra
Keresés
Találatok száma - 5 db
After sofőrszolgálat

After sofőrszolgálat

Cégünk 2003 nyarán alakult, azzal a céllal, hogy a sofőszolgálatokpiacán igyekezzen a lehető legteljesebb szolgáltatás nyújtására. Ideális ötlet legénybúcsúkhoz, mikor már senki sem képes arra, hogy biztonságosan a volán mögé üljön.

Legénybúcsú ötletek, feladatok, ajándékok (tipp)

Legénybúcsú ötletek, feladatok, ajándékok (tipp)

Barátod, ismerősöd házasodik? Szervezz meg neki egy fergeteges legénybúcsút, hogy az utolsó szabad estéjére örökre emlékezzen! Ehhez próbálunk vicces és extrém feladatokkal, jópofa ötletekkel és programokkal hozzájárulni. Megpróbáltunk minden legénybúcsúval kapcsolatos információt összegyűjteni. Nálunk beszerezheted a bulikhoz elengedhetetlen pólókat, ajándékokat is, amelyeket vicces feliratokkal és mintákkal most teljesen egyedivé varázsolhatsz. A legénybúcsú persze nem érhet véget egy szuper buli nélkül. Oldalunkon megtalálod a legjobb szórakozóhelyeket is, ahol minden adott egy jó hangulatú legénybúcsú megtartásához. Ne feledd: Legénybúcsú? Csak Stílusosan! A buli után oszd meg velünk élményeidet és írd meg nekünk, hogy sikerült a legénybúcsú. Az élménybeszámolók beküldői ingyen pólót kapnak!

Mobil mixer

Mobil mixer

A mobil mixer szolgáltatása ma már elengedhetetlen egy jó leány vagy legény búcsún, esküvőn, vagy akár egy jó házibuliban. Standard és egyedi koktélokkal látványos show-val állunk megrendelőink rendelkezésére! A szolgáltatás tartalmaz egy mobil pultot a koktélokhoz szükséges alap é s kel lék anyagokat egy fő szakképzett mixert és egy fő segédet. Jelenleg 20 féle koktél közül és 3 csomag ajánlatunk közül választhat de egyedi kéréseket is szívesen fogadunk. Hobbink és munkánk is egyben a mixerkedés és szórakoztatás egy fiatalos lendületes csapatban. Koktélok bárhol bármikor! Varázsoljon fergeteges partyt az unalmas házibuliból! A Mobil Mixer a legjobb szórakozóhelyek hangulatát hozza el akár az Ön otthonába!

Off road túra

Off road túra

Cégünk megalapítását az a hit vezérelte hogy képesek vagyunk megmutatni és átadni mindazt a szépséget és er˜t egyéni, és üzleti ügyfeleinknek, amit mi magunk kaptunk, és kapunk minden egyes alkalommal a Természett˜l. Ezzel az energiával feltölt˜dve visszatalálunk önmagunkba, felülemelkedünk a problémákon, és képesek leszünk az új információ befogadására. Egy jó ötlet, akár legénybúcsúra is!

Sátor bérlése és sörpad kölcsönzés az Instrumentpartytól

Sátor bérlése és sörpad kölcsönzés az Instrumentpartytól

Parti eszközök vételekor keresse fel az Instrumentparty weboldalt, ami segít sátor, sörpad, valamint egyéb eszközök kölcsönzésekor. Ahhoz, hogy egy problémamentes bulit szervezzen a szabad ég alatt, nélkülözhetetlen a sátor kölcsönzése. A sátor bérlése mellett nem elhanyagolandó a sörpad bérlése se, hiszen a fából készült sörpadok egyszerűen adnak ülőhelyet négy személynek. Sörpad garnitúra kölcsönzésekor 1 db sörasztalt és 2 db sörpadot bérel ki. A sörpadok nagyjából 380-400 kg teherbírással rendelkeznek. A sátor kölcsönzéskor választhat egy nagy sátor, továbbá egy kicsi sátor kölcsönzése között. A sátrak könnyű, alumínium vázas szerkezetűek.

igennem
Tuti menü